Anna Palmio

Olen pitkän linjan flamencoammattilainen - tanssija, koreografi ja pedagogi. Vietin useita vuosia Espanjassa perehtyen flamencokulttuuriin. Flamencon lisäksi olen tanssinut nykytanssiteoksissa ja opiskellut romanitansseja sekä intialaista bharata natyamia.

Viime vuosina olen uppoutunut joogaopintoihin Shakta Joogakoululla. Valmistuin Shaktan opettajankoulutuksesta 2018 ja olen toiminut nelisen vuotta joogaopettajana Shaktalla. Olen ohjannut joogaa ja pitänyt työhyvinvointituokioita myös yrityksille sekä joogatunteja lukiolaisille ja yläkouluikäisille.

Joogaopintojen myötä minussa vahvistui halu ymmärtää ihmistä syvällisemmin ja kokonaisvaltaisemmin. Aloitin kraniosakraaliterapian opinnot joulukuussa 2021 Suomen Upledger-instituutissa (Upledger Institute Finland), jossa olen suorittanut opintokokonaisuudet CS1, CS2, SER1. Kraniossa puhuttelee etenkin sen lempeä sallivuus ja läsnäolo, joka mahdollistaa paranemisprosessien käynnistymisen.

Olen koulutukseltani FM, pääaineenani espanjalainen filologia. Työskentelen myös espanjanopettajana lukiossa ja yläkoulussa sekä oppikirjailijana.