Anna Palmio

Olen pitkän linjan flamencoammattilainen - tanssija, koreografi ja pedagogi. Vietin useita vuosia Espanjassa perehtyen flamencokulttuuriin. Flamencon lisäksi olen tanssinut nykytanssiteoksissa ja opiskellut romanitansseja sekä intialaista bharata natyamia.

Aloitin kraniosakraaliterapian opinnot joulukuussa 2021 Suomen Upledger-instituutissa (Upledger Institute Finland), jossa olen suorittanut opintokokonaisuudet CS1, CS2, SER1, TBS1 (The Brain Speaks), BCB (Beyond the Cranial Base) ja SERTIP. Olen pitänyt omaa vastaanottoa vuoden 2022 alusta lähtien. Kraniosakraaliterapiassa puhuttelee etenkin sen lempeä sallivuus ja läsnäolo, joka mahdollistaa paranemisprosessien käynnistymisen. 

Olen opiskellut useita vuosia traditionaalista joogaa Shakta Joogakoululla. Valmistuin Shaktan opettajankoulutuksesta 2018 ja olen toiminut sen jälkeen joogaopettajana. Pidän työhyvinvointituokioita työyhteisöille sekä joogatunteja myös lukiolaisille ja yläkouluikäisille. 

Olen koulutukseltani FM, valmistuin Helsingin Yliopistosta pääaineenani espanjalainen filologia, sivuaineina kasvatustiede ja germaaninen filologia. Olen työskennellyt espanjanopettajana lukiossa ja yläkoulussa sekä free-lancer kustannustoimittajana toimittaen espanjan oppikirjoja.