Kraniosakraaliterapia - lempeää ja kokonaisvaltaista hoitoa

Kraniosakraalihoidolla pyritään vapauttamaan turhat jännitteet niin, että keho pääsee tekemään tarvittavat itsekorjaavat prosessit. Kokonaisvaltainen hoito auttaa koko elimistöä tasapainottamaan itse itseään. 

Kraniosakraaliterapia

Kraniosakraaliterapia on lempeä manuaalinen hoitomuoto, joka tasapainottaa keskushermostoa ja tukee kehon itsekorjautumismekanismia. Hoidossa vapautetaan jännitteitä erityisesti kallon (cranium) ja ristiluun (sacrum) välisellä alueella - siitä nimi kraniosakraaliterapia. Sidekudoksen kautta vaikutukset kulkeutuvat koko kehoon.

Hoidosta voi saada apua mm. seuraaviin vaivoihin:

  • päänsäryt, migreeni
  • erilaiset kipu- ja jännitystilat
  • stressi, ahdistus 
  • hermoston ylivireystila
  • unettomuus
  • purentavaivat
  • vatsavaivat

Kraniosakraalihoito koetaan yleensä erittäin rentouttavana, ja hoitoon voikin hyvin tulla myös ilman mitään erityistä vaivaa vain rentoutumaan ja uppoutumaan hetkeksi omaan itseensä. 

Hoito tapahtuu vaatteet päällä, eikä hoidettavan tarvitse kuin rentoutua selällään maaten. 

Hoitoa varten kannattaa pukeutua mukaviin, kiristämättömiin vaatteisiin. Hoidon jälkeen on hyvä varata itselleen levollista aikaa mahdollisuuksien mukaan.

Varaa aika täältä.

Ayurvedinen kävelyhieronta

Kävelyhieronta on jaloilla suoritettava paineluhieronta. Kevyellä painalluksella saadaan vaikutus ulottumaan lihasten läpi aina syvempiin kerroksiin saakka. Hieronta stimuloi nestekiertoa ja tasapainottaa koko elimistöä, hieman samaan tapaan kuin joogaharjoitus. Tämä siddha-perinteestä peräisin oleva hieronta onkin erinomainen lämmittely vaikka ennen joogatuntia. 

Hoitoa varten kannattaa pukeutua mukaviin, kiristämättömiin vaatteisiin.

Hinnasto

Kraniosakraalihoito

60 min

75€

Ayurvedinen kävelyhieronta 

40 min

45€

Kraniosakraalihoito, kolmen kerran sarja

210€

Kävelyhieronta, kolmen kerran sarja


120€

Asiakaspalautteet

Annalla on ainutlaatuinen taito hoitaa sekä kehoa että mieltä, ja luoda tunnelma, jossa syvä rentoutuminen on mahdollista. Vaivuin hoitojen aikana pehmeään valveuneen ja tunsin, kuinka Anna ohjasi herkällä, lempeällä ja tietoisella kosketuksella kehoani kohti parempaa asentoa ja rauhallisempaa olotilaa. Syvät jännitykset ja emotionaalisetkin lukot tuntuivat aukeavan. Hermosto rauhoittui ja mieli tyyntyi hiljaisuuteen. Hoidon vaikutus jatkui vielä useamman päivän hoidon jälkeen ja osa kroonisista vaivoista helpotti. Tämä hoito ikään kuin auttoi löytämään omasta kehosta voimaa ja parantumisen mahdollisuuksia. Jäi kevyt, tilava ja dynaaminen olo. Suosittelen lämpimästi! 

Vilja


Olen käynyt Annalla hoidossa ahdistusoireilun ja unettomuuden vuoksi sekä kraniosakraalihoidossa että ayurvedisessä kävelyhieronnassa. Anna on hoitajana rauhallinen, lempeä ja asiakkaan tarpeet huomioonottava. Hoidot ovat auttaneet minua rauhoittumaan ja pysähtymään ja parasta niissä onkin kun asiakkaana ei tarvitse kuin olla ja rentoutua. Annan hoitojen aikana on turvallinen olo ja voinkin suositella häntä lämpimästi.

KatiHoitohuoneeni muuttaa! Tervetuloa tammikuussa hoitopöydälleni Kruununhakaan! 


Hoitohuone: 

Pohjoisranta 14 B 55, sisäpiha

0407478979

annablanca.tmi@gmail.com

@annablanca

Instagram: annablanca.tmi